Where Brands Meet People.

Om oss

Der ideer skapes

Clear Channel Norway AS er Norges største aktør innen utendørsreklame. Clear Channel er en riksdekkende kanal med over 35 000 reklameflater fordelt i hele Norge. Selskapet har bymøbelavtaler med 25 norske byer, all trafikkreklame i kollektivtrafikken i Oslo og Akershus, reklamerettighetene på Oslo Lufthavn og de 6 største Avinor-flyplassene, og på landets største kjøpesentre.

Clear Channel Outdoor er verdens største aktør innen utendørsreklame, med over 1 million reklameflater i 44 land. I USA betjener selskapet over 200.000 reklameflater og er representert i alle definerte "Top 50" markedsområdene. Clear Channel Outdoor betjener også reklame på flyplass, jernbaner, taxi og kjøpesentre verden over. Adshel er Clear Channels internasjonale firma for bymøbler som betjener over 3500 byer. Mer informasjon finner du på www.clearchanneloutdoor.com.

Nøkkelinformasjon

Clear Channel har avtale med de største kjøpesentrene i Norge (Thon, Amfi, Sektor og de store frittstående sentrene som Oslo City). Vi kan tilby markedsplasser både inne og ute på kjøpesentre omkring i Norge.KONTAKT OSS

+47 22 02 34 00
markedsplass@clearchannel.no
Clear Channel Norge / Copyright © 2013 / Tlf: 22 02 34 00 / Mailadresse: post@clearchannel.no

Utviklet av Imaker as