We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Learn more about our privacy policy and cookies and how to refuse them here.

Om oss

Creating the future of media

Clear Channel i Norge kan som den eneste rekkeviddeaktøren tilby muligheten til å nå nesten 70% av Norges befolkning i løpet av en uke, gjennom 42.000 reklameskilt i ca 45 av landets kommuner og tydelig tilstedeværelse på landets seks største flyplasser.

Clear Channel Scandinavia tilbyr markedets beste rekkevidde med ca. 150.000 klassiske og digitale skilt i bymiljø der millioner av skandinavere beveger seg daglig. Med 220 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark er de daglige kontaktene med kunder og partnere både lokale, nasjonale og skandinaviske.

ClearChannel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) er ett av verdens største utendørsmedieselskap med en bred plattform som består av nesten en halv million reklameskilt i 31 land i Asia, Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika.

Visjonen vår er "Creating the future of media".

Nøkkelinformasjon

Clear Channel har avtale med de største kjøpesentrene i Norge (Thon Eiendom, KLP, CC Vest og andre store frittstående kjøpesentre) og med Avinors seks største flyplasser, i tillegg til selskapet bak alle t-banestasjonene i Oslo. Vi tilbyr markedsplasser både inne og ute på t-banestasjoner, kjøpesentre og flyplasser i hele landet, til bedrifter som er registrert i Brønnøysundregisteret.

Vi leier kun ut markedsplasser til bedrifter, ikke til privatpersoner.KONTAKT OSS

+47 22 02 34 00
markedsplass@clearchannel.no
Clear Channel Norway AS / Copyright © 2021 / Tlf: 22 02 34 00 / Mailadresse: post@clearchannel.no

Utviklet av Imaker as