Om oss

Creating the future of media

Clear Channel i Norge kan som den eneste rekkeviddeaktøren tilby muligheten til å nå nesten 70% av Norges befolkning i løpet av en uke, gjennom 42.000 reklameskilt i ca 45 av landets kommuner og tydelig tilstedeværelse på landets seks største flyplasser.

Clear Channel Scandinavia tilbyr markedets beste rekkevidde med ca. 150.000 klassiske og digitale skilt i bymiljø der millioner av skandinavere beveger seg daglig. Med 220 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark er de daglige kontaktene med kunder og partnere både lokale, nasjonale og skandinaviske.

ClearChannel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) er ett av verdens største utendørsmedieselskap med en bred plattform som består av nesten en halv million reklameskilt i 31 land i Asia, Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika.

Visjonen vår er "Creating the future of media".

Nøkkelinformasjon

Clear Channel har avtale med de største kjøpesentrene i Norge (Thon Eiendom, KLP, CC Vest og andre store frittstående kjøpesentre) og med Avinors seks største flyplasser. Vi tilbyr markedsplasser både inne og ute på kjøpesentre og flyplasser i hele landet, til selskaper som er registrert i Brønnøysundregisteret.KONTAKT OSS

+47 22 02 34 00
markedsplass@clearchannel.no
Clear Channel Norway AS / Copyright © 2021 / Tlf: 22 02 34 00 / Mailadresse: post@clearchannel.no

Utviklet av Imaker as